unsubscription blank screen

Discussion related to NP Subscriber Pro.

unsubscription blank screen

Postby spiltink » Sun Jan 21, 2007 2:30 pm

So I have everything up and running the way it should. The only problem I am getting now is on my page when you click on the unsubscription radio button, it goes to a blank screen.

Thanks for your help with everything else!

Tony
spiltink
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 21, 2007 2:43 am

Postby Admin-BS » Sun Jan 21, 2007 2:51 pm

That is most likely the result of an incorrect subscription form. The value for the "action" tag for unsubscribing must be "unsubscribe2", not "unsubscribe." This is a common mistake, and there is a reason for this requirement, even though I've long forgotten what exactly that reason is... :wink:

You should probably download the form generator plugin if you're going to be making a number of subscription forms, as it will create the HTML correctly.
Admin-BS
Site Admin
 
Posts: 99
Joined: Sat Dec 31, 2005 6:52 pm
Location: USA

Postby spiltink » Sun Jan 21, 2007 3:03 pm

Tried to install the plug in and got a blank screen as well. I thought under a form you can only have one action, and that is to post the subscriber.cgi page?
spiltink
 
Posts: 8
Joined: Sun Jan 21, 2007 2:43 am

Postby Admin-BS » Sun Jan 21, 2007 4:43 pm

That is the action of the entire form itself, as far as posting goes. But the script processes other "action" tags that tell it what to do. In this case you can use the following HTML:

<input type="radio" name="action" value="unsubscribe2" />
Admin-BS
Site Admin
 
Posts: 99
Joined: Sat Dec 31, 2005 6:52 pm
Location: USA


Return to Subscriber Pro

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron